bandwidth problem

Thread: bandwidth problem

  1. ilscuro's Avatar

    ilscuro said:

    Help bandwidth problem

    Need your help guys with a problem that started a couple of weeks ago, i noticed that whenever i'm uploading something, say a youtube video, or if someone is remotely watching something on my Plex, i am unable to browse the internet anymore, it seems as though my uploading anything is completely using up all my bandwidth?

    Never had any problems previously, and the only thing i've changed is to open a port on my router, because otherwise my Plex is inaccessible outside my network, though setting the router back to default doesn't get rid of the problem.

    i've just had to wait for someone to finish watching a movie on my Plex to post this ffs

    Any ideas please.

    Thanks.
     
  2. piggzy's Avatar

    piggzy said:

    Default Re: bandwidth problem

    What tinternet have you got ????
     
  3. ilscuro's Avatar

    ilscuro said:

    Default Re: bandwidth problem

    TalkTalk Fibre lol i know they're shit, but it has been working reasonably well up until 2 weeks ago.
     
  4. piggzy's Avatar

    piggzy said:

    Default Re: bandwidth problem

    I would be looking at PLEX . . . Latest version ?
    Maybe uninstall and reinstall. Doesnt take long to reindex media unless you have 10+ TB

    Sounds like a strange one.
     
  5. ilscuro's Avatar

    ilscuro said:

    Default Re: bandwidth problem

    Just tried a program called 'Net limiter' changed Chrome's the maximum upload rate to 150 Kb/s and i can upload and browse just need to make sure it doesn't impact on my Plex sharing.
     
  6. chizh's Avatar

    chizh said:

    Default Re: bandwidth problem

    Depends on the router but take a look here:

    [Only registered and activated users can see links. ]