Close

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    DF Jedi God is a DJ's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Birmingham
    Posts
    2,337
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    302

    Default Vista activation problems

    Lo all,

    Ive got a cracked copy of Vista x64 ultimate with SP1 that was a pre-cracked edition. Installed and working fine until just now when it turned the desktop wallpaper to black and is telling me that i need to activate windows today. Is there any way or curing this? I dont really wanna reinstall the copy of windows i have if its just gonna do this again. Suggestions anyone?

    cheers,
    DJ

  2. #2
    DF PiMP face's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    england
    Posts
    383
    Thanks
    0
    Thanked:        1
    Karma Level
    201

    Default Re: Vista activation problems

    Have you tried using a different crack. I used one called vista loader.

  3. #3
    DF PwNagE kracken's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Eutelsat W3 7E
    Posts
    6,768
    Thanks
    21
    Thanked:        57
    Karma Level
    1152

    Default Re: Vista activation problems

    isnt there a WGA crack/activation in a crack folder on the .iso ?

  4. #4
    DF Jedi God is a DJ's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Birmingham
    Posts
    2,337
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    302

    Default Re: Vista activation problems

    Hmmm, turned on my computer this morning and the lil window came up saying activation had been successful. very strange...

  5. #5
    DF Jedi God is a DJ's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Birmingham
    Posts
    2,337
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    302

    Default Re: Vista activation problems

    FFS, now its changed its mind and decided that i need to activate it today after all. Anyone know wot is playing at?

  6. #6
    DF Jedi Waka's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Posts
    1,889
    Thanks
    121
    Thanked:        81
    Karma Level
    418

    Default Re: Vista activation problems

    inspecta kindly gave me this when I had a similar problem:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    it worked for me, but I'm using 32bit vista ultimate so YMMV.The password for the archive is waka.

    W.

  7. #7
    DF Jedi God is a DJ's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Birmingham
    Posts
    2,337
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    302

    Default Re: Vista activation problems

    Quote Originally Posted by Waka View Post
    inspecta kindly gave me this when I had a similar problem:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    it worked for me, but I'm using 32bit vista ultimate so YMMV.The password for the archive is waka.

    W.
    tried that one already. doesnt seem to be working. cheers tho.

  8. #8
    DF Jedi Cenus_'s Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    The Pub
    Posts
    2,027
    Thanks
    0
    Thanked:        6
    Karma Level
    343

    Default Re: Vista activation problems

    Did you get this sorted GiaDJ? I'm having exactly the same issues now.

  9. #9
    DF VIP Member
    B B Leo's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Belfast, UK
    Posts
    19,254
    Thanks
    433
    Thanked:        379
    Karma Level
    2036

    Default Re: Vista activation problems

    im having the same thing with xp pro if any one can help ??
    [Only registered and activated users can see links. ]
     Big-Bad-Leo 


  10. #10
    DF Jedi Cenus_'s Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    The Pub
    Posts
    2,027
    Thanks
    0
    Thanked:        6
    Karma Level
    343

    Default Re: Vista activation problems

    Quote Originally Posted by Cenus_ View Post
    Did you get this sorted GiaDJ? I'm having exactly the same issues now.
    Right I think i've sorted it, with the help of DF as usual lol.

    From this thread [Only registered and activated users can see links. ]

    I downladed and installed this [Only registered and activated users can see links. ]

    and now its says I'm activated, just doing an update from M$ now and all seems to be working!

    BBL - I'm sure my flat mate managed to activate his lappy with XP the other week, I'll ask him when I see him n drop you a PM if I have any helpful info.

  11. #11
    DF VIP Member
    tombott's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Hereford
    Posts
    5,683
    Thanks
    504
    Thanked:        555
    Karma Level
    713

    Default Re: Vista activation problems

    Quote Originally Posted by Waka View Post
    inspecta kindly gave me this when I had a similar problem:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    it worked for me, but I'm using 32bit vista ultimate so YMMV.The password for the archive is waka.

    W.

    Waka - Thanks for the link.
    I've tried running it but get a Windows Script host error.
    could be because I am running in safe mode.
    Are you using the Vista Ultimate Dell OEM SP1install of vista?
    If so how did you get the crack to run?

    Cheers
    Last edited by tombott; 17th December 2008 at 05:07 PM. Reason: add more info
    [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ]
    Guns don't kill people rappers do, I'm a fucking rapper and I might kill you.

  12. #12
    DF Jedi Waka's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Posts
    1,889
    Thanks
    121
    Thanked:        81
    Karma Level
    418

    Default Re: Vista activation problems

    Quote Originally Posted by tombott View Post
    Waka - Thanks for the link.
    I've tried running it but get a Windows Script host error.
    could be because I am running in safe mode.
    Are you using the Vista Ultimate Dell OEM SP1install of vista?
    If so how did you get the crack to run?

    Cheers
    Hi Tom,
    I did have the Dell ultimate DVD install (can't remember if it was SP1 tho). I definitely didn't install it in safe mode - although I did turn off all the UAC crap ages ago! Maybe I shouldn't have done because I've had two months of crashes and 'unexpected errors'...so i've now gone back to XP lol

    W.

Similar Threads

  1. Squid and Windows Vista/7 Activation
    By EvilBoB in forum PC Problems
    Replies: 0
    Last Post: 26th January 2010, 05:12 PM
  2. vista activation
    By smiglyy in forum Microsoft Windows XP & Vista
    Replies: 2
    Last Post: 1st November 2007, 10:03 PM
  3. vista activation
    By pheonixsingh in forum Microsoft Windows XP & Vista
    Replies: 3
    Last Post: 29th May 2007, 11:32 PM
  4. Vista activation query...
    By fin23 in forum Microsoft Windows XP & Vista
    Replies: 4
    Last Post: 21st March 2007, 11:33 AM
  5. vista activation
    By smiglyy in forum Microsoft Windows XP & Vista
    Replies: 4
    Last Post: 5th February 2007, 11:59 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •