Close

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    DF PlaYa mug's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    uk
    Posts
    919
    Thanks
    13
    Thanked:        19
    Karma Level
    258

    Default 360 not outputting video ??

    Hi

    My old 360 (mfr date : 30/03/2006) isn't outputting video, at first I thought it might be the cable but I tried another and also no response. Audio via optical seems to work fine. I'm guessing its fooked is there any options for it ?, I can't send it back to Microsoft because the firmware is hacked and the case has noticed marks on the casing.

    Any idea's guys ?

    Cheers

  2. #2
    DF PwNagE prezzy's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Lancashire
    Posts
    8,118
    Thanks
    714
    Thanked:        968
    Karma Level
    1330

    Default Re: 360 not outputting video ??

    Sorry not a clue what is wrong with it but if it is still in warranty for rrod (three years) try sending it back you have nothing to lose just say it has red lighted. chances are they will just repair it and send back.


  3. #3
    DF Rookie mickymouse's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default Re: 360 not outputting video ??

    i had same problem cost me 50 quid from xbox and got new xbox 360 and year warranty

  4. #4
    DF Super Moderator
    Nibb's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Cymru
    Posts
    16,862
    Thanks
    554
    Thanked:        1,114
    Karma Level
    2096

    Default Re: 360 not outputting video ??

    I assume the switch on the lead is in the correct position for the tv youre using?
    "Where you are is what you eat. When I'm in London I'll have beans on toast for lunch. On holiday — what? Tapas? Go on then I'll have a bit. You eat whatevers in that area"
    Karl Pilkington

  5. #5
    DF PlaYa mug's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    uk
    Posts
    919
    Thanks
    13
    Thanked:        19
    Karma Level
    258

    Default Re: 360 not outputting video ??

    Its working again

    but for how long

  6. #6
    DF Jedi lithho's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    The Badlands
    Posts
    3,417
    Thanks
    358
    Thanked:        39
    Karma Level
    380

    Default Re: 360 not outputting video ??

    could be loads of things, if it works on the optial, could be that you need to go into the options and turn the res down, as i found this, got mine running in 1080p, took it to a mates and no pic as his tv didnt surport the res

  7. #7
    DF Jedi rids's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    here
    Posts
    1,225
    Thanks
    395
    Thanked:        187
    Karma Level
    202

    Default Re: 360 not outputting video ??

    this might help any one with the same problem riped strait from m$ site
    To reset the display settings of the Xbox 360 console to the default settings, follow these steps:
    Remove any discs from the disc tray.
    Turn the console off.
    Turn the console on.

    Note If you are using an Xbox 360 Wireless Controller, turn the console on by using the Xbox Guide button on the controller.

    Note Make sure that you use the player 1 controller when you do this. The player 1 controller is the controller where the upper-left quadrant light is on.
    As the console starts, press and hold the Y button, and then pull the right trigger at the same time. This causes the Xbox Dashboard to reset the display settings to the default settings and then automatically restarts the console. So it's OK when the Xbox 360 console restarts.

  8. #8
    DF VIP Member AD's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Bolton, Uk
    Posts
    3,001
    Thanks
    747
    Thanked:        487
    Karma Level
    498

    Default Re: 360 not outputting video ??

    No video but Audio is also known as E74.

    Xclamp replacement done the right way will sort this out.

    -=AD=-

  9. #9
    DF PlaYa mug's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    uk
    Posts
    919
    Thanks
    13
    Thanked:        19
    Karma Level
    258

    Default Re: 360 not outputting video ??

    I think this happened due to a resolution change. I never actually changed the resolution but my LCD does exhibit the same behavior when I choose a non-compatible resolution.

    Strange

  10. #10
    DF PwNagE Freaky's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Another Planet
    Posts
    6,950
    Thanks
    84
    Thanked:        9
    Karma Level
    589

    Default Re: 360 not outputting video ??

    does the screen say no signal on it m8????

    if the screen says no signal then its the SAME thing as the 3 red lights, i had the exact thing saying no signal

    i did the Xecuter RROD kit fix AND the X-Clamp fix and the 360 is still workin today with heavy daily use m8

  11. #11
    DF PlaYa mug's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    uk
    Posts
    919
    Thanks
    13
    Thanked:        19
    Karma Level
    258

    Default Re: 360 not outputting video ??

    Its playing up again. I'm not comfortable fiddling around with the innards. Would either of you two be willing to fix it for me. I'd of course pay you

    It'll be a boring xmas otherwise

    Quote Originally Posted by AD View Post
    No video but Audio is also known as E74.

    Xclamp replacement done the right way will sort this out.

    -=AD=-
    Quote Originally Posted by Freaky View Post
    does the screen say no signal on it m8????

    if the screen says no signal then its the SAME thing as the 3 red lights, i had the exact thing saying no signal

    i did the Xecuter RROD kit fix AND the X-Clamp fix and the 360 is still workin today with heavy daily use m8

  12. #12
    DF PwNagE Freaky's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Another Planet
    Posts
    6,950
    Thanks
    84
    Thanked:        9
    Karma Level
    589

    Default Re: 360 not outputting video ??

    m8 honestly the x-clamp fix is easy, all you do is remove the heatsinks, take out the srews holding them in, remove the x shaped metal bars under the board, then all you do is put some new bolts in to screw down the heatsinks.

    if i can do it anyone can beleive me

    to be honest i dont like touching other peoples consoles, or anything else for that matter after i blew up a tom tom once, after that i wont touch anyone elses stuff.

    but the 360 i did the xclamp AND the Xecuter RROD kit on is still workin brilliantly

  13. #13
    DF Admin 4me2's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Kent
    Posts
    33,076
    Thanks
    1,848
    Thanked:        2,025
    Karma Level
    2444

    Default Re: 360 not outputting video ??

    Quote Originally Posted by mug View Post
    Its working again

    but for how long
    Always works better if you switch the TV on.
    There are 3 types of people in the world - those who make things happen, those who watch things happen; and those who wondered what happened.

    [Only registered and activated users can see links. ]Conservatives. Putting the 'N' into Cuts.


  14. #14
    DF PlaYa mug's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    uk
    Posts
    919
    Thanks
    13
    Thanked:        19
    Karma Level
    258

    Default Re: 360 not outputting video ??

    Quote Originally Posted by Freaky View Post
    m8 honestly the x-clamp fix is easy, all you do is remove the heatsinks, take out the srews holding them in, remove the x shaped metal bars under the board, then all you do is put some new bolts in to screw down the heatsinks.

    if i can do it anyone can beleive me

    to be honest i dont like touching other peoples consoles, or anything else for that matter after i blew up a tom tom once, after that i wont touch anyone elses stuff.

    but the 360 i did the xclamp AND the Xecuter RROD kit on is still workin brilliantly
    Do you think its worth getting and fitting an RROD kit as a preventative measure. Better to be proactive than reactive if you know what I mean.

  15. #15
    DF PwNagE Freaky's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Another Planet
    Posts
    6,950
    Thanks
    84
    Thanked:        9
    Karma Level
    589

    Default Re: 360 not outputting video ??

    Quote Originally Posted by mug View Post
    Do you think its worth getting and fitting an RROD kit as a preventative measure. Better to be proactive than reactive if you know what I mean.
    get the RROD kit AND do the X-clamp fix aswell m8, do both at the same time, but wait till it fucks up again to do it, i would personally not touch it again till it breaks again but keep BOTH kits in ready for when it does

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 24th December 2013, 12:17 PM
  2. [NEW] iPhone 4 jailbreak enables FaceTime video calling over 3G (video)
    By Bald Bouncer in forum Apple Mobile Devices
    Replies: 1
    Last Post: 2nd August 2010, 09:56 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 30th June 2010, 08:53 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 1st August 2006, 09:44 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •