Close

Results 1 to 7 of 7

Thread: TTone V2

  1. #1
    DF PlaYa RESiDENT-UK's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    639
    Thanks
    34
    Thanked:        49
    Karma Level
    166

    Question TomTom One V2

    So i just ordered the TomTomOne V2 , but i know nothing about how to get the maps and cams ect... is there any tutorials on whats needed and how to?

    so far i have these if there any use

    jdownloader_v0.3668.zip
    8203+8204.dlc.zip
    switch_update_for_8.203.rar
    uk8101870 = I belive these maybe maps?
    Last edited by RESiDENT-UK; 26th December 2008 at 09:21 PM.

  2. #2
    DF PlaYa RESiDENT-UK's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    639
    Thanks
    34
    Thanked:        49
    Karma Level
    166

    Default Re: TTone V2

    No one lol?

  3. #3
    DF PiMP DWEM's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Southampton
    Posts
    476
    Thanks
    27
    Thanked:        23
    Karma Level
    257

    Default Re: TTone V2

    best bet is to read through some of the links i put in [Only registered and activated users can see links. ]

    thats what i did, now have the IQ routine, and lane guidence.

  4. #4
    DF Rookie badoshi's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    ooh kay
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    118

    Default Re: TTone V2

    I pretty much had the same problem - I didn't know what I was doing, but managed to figure out the following:

    1) First you need to update the navcore on your TTOne (this is effectively the TT OS - the latest version is 8.300 & works perfectly on the TTOne v2). Upgrading the OS will allow compatibility with the latest maps & ensure new features like ALG & IQ Routes will work.
    2) Next you need to upload the latest maps. (latest is the 815.xxx series for UK&ROI & also seems to work on TTOne v2).

    This subject could well do with an FAQ sticky, however I just don't know enough to write one up. Best of luck, any Q's and just post back, i'll try my best to answer them!

  5. #5
    DF PlaYa RESiDENT-UK's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    639
    Thanks
    34
    Thanked:        49
    Karma Level
    166

    Default Re: TTone V2

    Cool i think you should write up that tutorial lol , ill give you a shout when it arrives

  6. #6
    DF PlaYa scoobie_wrc's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    scotland
    Posts
    604
    Thanks
    10
    Thanked:        8
    Karma Level
    185

    Default Re: TTone V2

    Quote Originally Posted by RESiDENT-UK View Post
    Cool i think you should write up that tutorial lol , ill give you a shout when it arrives

    Russ is the man for tut's.

    im sure he's done 1 here thats a sticky

  7. #7
    DF PlaYa scoobie_wrc's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    scotland
    Posts
    604
    Thanks
    10
    Thanked:        8
    Karma Level
    185

    Default Re: TTone V2

    [Only registered and activated users can see links. ]

Similar Threads

  1. Updating TTOne (v7)
    By pmg68 in forum GPS / SatNav / Dashcam
    Replies: 3
    Last Post: 6th March 2012, 08:16 PM
  2. Best Navcore and Maps TTONE 3rd edition
    By grover2000 in forum GPS / SatNav / Dashcam
    Replies: 1
    Last Post: 11th December 2009, 06:34 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •