Close

Results 1 to 7 of 7

Thread: RAW trouble

  1. #1
    DF VIP Member
    Roach-Rampino's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Hell's Kitchen
    Posts
    9,236
    Thanks
    971
    Thanked:        440
    Karma Level
    1629

    Help RAW trouble

    Like plum I've been shooting away over the Mistlemas period with my 400d set to RAW.

    Now I've uploaded them to my pc, the fucking thing won't preview/recognise the images in anything other than ZoomBrowser. Now I really need them to be J-Pegs as I want to get some (approx. 60 images) printed off for my old Doris as she is off to Thailand for 6 weeks on the 4th Jan.

    Any ideas chaps?

  2. #2
    DF Jedi tam9's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    The city of R
    Posts
    3,855
    Thanks
    2
    Thanked:        1
    Karma Level
    581

    Default Re: RAW trouble

    Adobe photoshop mate? I'm defo no expert here mate but give that a shot!

  3. #3
    DF VIP Member
    Roach-Rampino's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Hell's Kitchen
    Posts
    9,236
    Thanks
    971
    Thanked:        440
    Karma Level
    1629

    Default Re: RAW trouble

    Quote Originally Posted by tam9 View Post
    Adobe photoshop mate? I'm defo no expert here mate but give that a shot!

    Yeah I tried that mate but ideally I would like to convert them "en masse" as opposed to singularly.

  4. #4
    DF VIP Member GTI's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Switzerland
    Posts
    7,687
    Thanks
    1,561
    Thanked:        2,200
    Karma Level
    1152

    Default Re: RAW trouble

    [Only registered and activated users can see links. ] can handle batch conversions from RAW to JPG.
    "You have reached the end of you free trial membership at BenjaminFranklinQuotes.com"
    -Benjamin Franklin

  5. #5
    DF Super Moderator BertRoot's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Poppy Fields
    Posts
    23,910
    Thanks
    1,017
    Thanked:        2,027
    Karma Level
    2653

    Default Re: RAW trouble

    Lightroom or Rawshooter can do this too mate.


  6. #6
    DF VIP Member
    B B Leo's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Belfast, UK
    Posts
    19,254
    Thanks
    433
    Thanked:        379
    Karma Level
    2036

    Default Re: RAW trouble

    can u not use canon software to chance it m8????
    [Only registered and activated users can see links. ]
     Big-Bad-Leo 


  7. #7
    DF PwNagE dpSparhawk's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,866
    Thanks
    1,707
    Thanked:        2,378
    Karma Level
    774

    Default Re: RAW trouble

    If irfanview doesn't help then Adobe Lightroom is the one for sure. It can be located

Similar Threads

  1. In trouble
    By cronus71 in forum Funny Pictures
    Replies: 0
    Last Post: 3rd August 2011, 09:21 AM
  2. [HELP] You know you're in trouble when ......
    By BBK in forum The Dog and Duck
    Replies: 4
    Last Post: 10th March 2009, 12:57 PM
  3. DVD trouble
    By photek1000 in forum Nintendo Consoles
    Replies: 6
    Last Post: 13th January 2009, 10:33 AM
  4. Trouble channel - old name for trouble?
    By Mattl69 in forum Introduce Yourself (New Members)
    Replies: 3
    Last Post: 5th August 2006, 10:05 AM
  5. Trouble PM'ing
    By Bushisachimp in forum Forum Bug & Error Reports
    Replies: 11
    Last Post: 16th February 2005, 01:31 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •