Close

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    DF Rookie BOARDMAKER's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Other regions of bbc1 on sky

    Hi all,

    I have a ftv card on my digi box,the box only receives the welsh channels(bbc wales/htv/s4c.
    I have the other regions for granada/ch4 etc,but have no other regions for the bbc channels.

    How can i get bbc1 north west?

    Thanks in advance.

  2. #2
    DF PlaYa Danger Mouse's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Big Red Post Box
    Posts
    600
    Thanks
    3
    Thanked:        1
    Karma Level
    217

    Default

    i had a list ov channels u could tune in on but i cant find it at the mo...ill give u a link asap unless sum1 else beats me 2 it

    l8r m8

  3. #3
    DF Admin 4me2's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Kent
    Posts
    33,057
    Thanks
    1,761
    Thanked:        2,004
    Karma Level
    2421

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    try these 2. Im sure though you can only get bbc2 other regions cos your card wont allow for more BBC1. I could be wrong though.
    Last edited by 4me2; 2nd July 2002 at 09:54 PM.
    There are 3 types of people in the world - those who make things happen, those who watch things happen; and those who wondered what happened.

    [Only registered and activated users can see links. ]Conservatives. Putting the 'N' into Cuts.


  4. #4
    DF MaSter andrewwelsh's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    redcar
    Posts
    50
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    try this site, click on more links then follow heading
    S.T.V ON YOUR SKY DIGIBOX.
    hope this helps

    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #5
    DF MaSter stevethejack's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Swansea, God's Country
    Posts
    67
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    193

    Default Postcodes

    At the moment you can tune into EVERY ITV region on the digibox, you will also receive different BBC2 Choice channels. BBC1 is a diffferent matter. The BBC1 region programming that you get is linked to the postcode that the card is sent to by $ky or the BBC if you have requested a Free-To-Air card. The only way to get a different BBC1 region than from where you live is if you know someone who lives in that region (e.g. a pal in Edinburgh for BBC1 Scotland). They must get the card sent to them, post it to you, then you call BBC to activate the FTV card (witholding your telephone number), then Bingo you have it. Problem is one card for one machine, so it means either not subscribing to $ky, just using the box for FTV or getting another box, 1 for FTV with a different region, and 1 for your normal subs. Long-winded but hope it's a good explanation>>>>>Steve The Jack

  6. #6
    DF Rookie Timmy's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Yorkshire
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    It is possible if you change the postcode bytes in the replies from the card to the 48 58 and 48 1C commands that the CAM sends.

    <EDIT>

    Actually thats not strictly true as yet, BBC channels are a bit funny but it works for the ITV & CH4.
    Last edited by Timmy; 17th July 2002 at 03:04 AM.

  7. #7
    DF Jedi darkstar's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    liverpool
    Posts
    1,834
    Thanks
    605
    Thanked:        244
    Karma Level
    299

    Default

    i live in the north west so i dont want to look the london bbc1 do i have to phone sky?

  8. #8
    DF Rookie OlympicAl's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    abroad
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default Same Problem

    Live in north west and gte bbc1 london, phoned sky and they said newt do with them, what can i do ?

  9. #9
    DF Rookie Hammer's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    UK
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    I'm afraid it isn't possible as it depends on your postcode hence you only get the ones your meant to ..

    sorry...

    Ham

  10. #10
    DF Rookie NIGE2239's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    northumberland,uk
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    If your Sky Digibox has 2 card slots can you not use both, one for your sky subscriptions and the other for the free BBC of the region you want. Assuming you get the card for the area you want.
    I would like BBC1 Scotland but living in Northumberland even though I am only 30 miles from the border can only get English BBC channels.

  11. #11
    DF Admin 4me2's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Kent
    Posts
    33,057
    Thanks
    1,761
    Thanked:        2,004
    Karma Level
    2421

    Default

    Originally posted by NIGE2239
    If your Sky Digibox has 2 card slots can you not use both, one for your sky subscriptions and the other for the free BBC of the region you want. Assuming you get the card for the area you want.
    That I find very hard to believe m8.
    As far as Im aware all Sky digiboxes have 2 card slots one being for the interactive card card. I seem to remember my sister saying that when she had hers installed a few years back that the installer warned her not to let the kids play with the card or stick it in the wrong slot otherwise it would knacker up the software and would cost 50 quid to repair. Also if was possible to use two cards then surely thats what the Irish would have done along time ago to get more channels ?
    There are 3 types of people in the world - those who make things happen, those who watch things happen; and those who wondered what happened.

    [Only registered and activated users can see links. ]Conservatives. Putting the 'N' into Cuts.


  12. #12
    DF PlaYa Danger Mouse's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Big Red Post Box
    Posts
    600
    Thanks
    3
    Thanked:        1
    Karma Level
    217

    Default

    The only way to get a different BBC1 region than from where you live is if you know someone who lives in that region (e.g. a pal in Edinburgh for BBC1 Scotland). They must get the card sent to them, post it to you, then you call BBC to activate the FTV card (witholding your telephone number), then Bingo you have it. Problem is one card for one machine, so it means either not subscribing to $ky, just using the box for FTV or getting another box, 1 for FTV with a different region, and 1 for your normal subs

    id just like to point out that this is incorrect.
    i have just recieved a fta card curtosy of a df member and all u do is take out your sky card and put in the fta card. you then phone them up and get the card activated by giving them the serial number of your box and a few other things.
    once that has been done they will tell you to leave the card in and the box on as it takes upto 24 hours to activate it.
    in my case the channels were active within the a few hours and then the next morning(approx 20 hours latre) bbc scotland went on. since then i have watched sky as normal and you simply swap the sky card for the bbc fta card when u want to watch a program on the different region of bbc.
    this causes no problems and i was told (unofficialy) by someone who works for sky that this doesnt harm your box or card in anyway.
    as i have said above i can confirm this 100% as i am using this method to watch the bbc scotland.

    hope this helps people

    DM

  13. #13
    DF Rookie bgallacher's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    britain
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    hello, DM
    can they not find out where the digi-box is thru the telephone number you give them?
    cheers,BG

  14. #14
    DF PlaYa Danger Mouse's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Big Red Post Box
    Posts
    600
    Thanks
    3
    Thanked:        1
    Karma Level
    217

    Default

    try avin a look at this thread m8, it talks u through the process i used to get the card, it takes a bit of time to read but it worked for me and theres no reason y it shouldnt work for u.

    [Only registered and activated users can see links. ]

  15. #15
    DF Rookie bgallacher's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    britain
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    hello there i just want to point out that i followed danger mouse`s instructions and i now have bbc1 scotland which i use to watch the scottish football,all you do is turn off your box swap cards then turn it back on, a few seconds later you have bbc1 scotland just do the same the other way to get your own ppv
    channels back.{dont forget to get your card activated first}
    thanx to danger mouse once more.

Similar Threads

  1. ps3 regions
    By welly_59 in forum Sony Consoles
    Replies: 8
    Last Post: 26th September 2006, 03:47 PM
  2. psp dvd regions
    By scoots7514 in forum Sony Handhelds
    Replies: 5
    Last Post: 19th January 2006, 04:17 PM
  3. DVD Regions
    By ecossfcuk in forum PC Problems
    Replies: 3
    Last Post: 6th May 2005, 10:06 PM
  4. help with itv regions on sky
    By stewsy in forum Digital Satellite TV
    Replies: 6
    Last Post: 29th October 2003, 01:20 AM
  5. different regions
    By DAVEY26 in forum Digital & Cable TV
    Replies: 0
    Last Post: 14th February 2003, 01:03 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •