Close

Results 1 to 6 of 6

Thread: ICQ "Patches"

  1. #1
    DF PiMP sonar's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    DJ žonar Mixing Labs
    Posts
    280
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    ICQ "Patches"

    I've seen a couple, but most of the time they're just viruses, does anyone use one in particular (removes ads, shows invisible people, shows ip) that's all I'm looking for.

  2. #2
    DF VIP Member Pegasus's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Hampshire
    Posts
    4,620
    Thanks
    13
    Thanked:        52
    Karma Level
    572

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ] does all that without the need for any patches and allows simultaneous connection to 5 different chat mediums at once.
    Much better than ICQ in my opinion.
    Understeer is when you hit a wall with the front of your car
    Oversteer is when you hit the wall with the back of your car
    horsepower is how fast your car hits the wall
    Torque is how far your car sends the wall across the field once you've hit it

  3. #3
    DF PiMP sonar's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    DJ žonar Mixing Labs
    Posts
    280
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    really? I use Trillian, but for my MSN, as it keeps a log file

  4. #4
    banned RudeYute's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Leicester, UK
    Posts
    743
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    Hi,

    Whast version of ICQ are you using? If 2001B I have a few patches I can mail you.


    Regards

  5. #5
    DF PiMP sonar's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    DJ žonar Mixing Labs
    Posts
    280
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    2002a at the moment, just upgraded from 2001b yesterday, but I would go back to 2001b if the patches were worth it, I've found a couple, but nothing that shows invisible users, and I don't really like Trillian all that much, just use it for the log really.

    BTW, how do you load your icq contact list on Trillian? I can't seem to find the option, there must be one, shouldn't there?

  6. #6
    DF Member mofoplan's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    syd-aust-earth-universe-when u ppl find out tell me
    Posts
    39
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    trillian sux ! until they get it thru their thick programma-wannabe minds 2 DL THE damm contactlist off ICQ servers instead of me doin it all ova again!!! and LOSING CONTAX after APP uninstalls (doesnt upload nfo 2 servers)

    bah trillian

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 8th August 2013, 02:54 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 1st May 2013, 04:16 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 22nd October 2012, 04:50 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 13th September 2012, 11:10 AM
  5. Replies: 12
    Last Post: 18th November 2003, 01:37 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •