Close

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    R.I.P. the_wizzard's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    in the outside
    Posts
    5,297
    Thanks
    0
    Thanked:        2
    Karma Level
    528

    Default t100 vibrating tones

    anyone know how to make it vibrate to the beat? i havent looked into it too much cos im a lazy bstard

    booboo

  2. #2
    Banned MsDG's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Birmingham
    Posts
    6,456
    Thanks
    93
    Thanked:        1,176
    Karma Level
    0

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ]

    been talked about B4, but the quick answer is - no, hasn't been figured out yet!

  3. #3
    DF Rookie Whips's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    County Durham UK
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    187

    Default

    PSM Player v2.12 Chinese. Allows you to play/edit/produce Samsung SGH T-100 ringtones and add Vibration to your ringtones

    [Only registered and activated users can see links. ][1].12%20Chinese%20Version.zip

    if anyone can read chinese can they tell me if this works?

  4. #4
    R.I.P. the_wizzard's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    in the outside
    Posts
    5,297
    Thanks
    0
    Thanked:        2
    Karma Level
    528

    Default

    oops:o:


    booboo
    Last edited by the_wizzard; 17th September 2002 at 01:32 AM.

  5. #5
    DF PiMP hyDr0's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    ..:LaNcS:..
    Posts
    426
    Thanks
    0
    Thanked:        1
    Karma Level
    214

    Default

    use this link for a nice easy guide how to make ur ringtones vibrate

    [Only registered and activated users can see links. ]

  6. #6
    DF Rookie Whips's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    County Durham UK
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    187

    Default

    it works thanks

  7. #7
    R.I.P. the_wizzard's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    in the outside
    Posts
    5,297
    Thanks
    0
    Thanked:        2
    Karma Level
    528

    Default

    nice link m8 and i got some new anims aswell thanx


    booboo

Similar Threads

  1. wat format do t100 tones have to be ?
    By notorious4 in forum Mobile Software & Apps
    Replies: 2
    Last Post: 29th May 2003, 01:59 AM
  2. can the t100 polly ring tones be used on a 7210?
    By Aidman in forum Mobile Software & Apps
    Replies: 7
    Last Post: 19th November 2002, 06:26 PM
  3. t100 poly tones (movies)
    By chippy in forum Mobile Software & Apps
    Replies: 6
    Last Post: 18th November 2002, 10:51 PM
  4. Replies: 27
    Last Post: 20th September 2002, 12:16 AM
  5. t100 poly tones (various chart stuff)
    By chippy in forum Mobile Software & Apps
    Replies: 15
    Last Post: 14th September 2002, 07:34 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •