Close

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    ABCMan
    Guest ABCMan's Avatar

    Default Plextools problem

    every time i install this program my pc loks up on reboot, only way to get it running again is safe mode and remove plextools.

    I need this program running (and quickly) anyone any ideas or can i burn .pxi files with some other software?

  2. #2
    DF PiMP EUPHORiA's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Manchester UK
    Posts
    363
    Thanks
    0
    Thanked:        1
    Karma Level
    227

    Default

    r u on Win2K or WinXP?

  3. #3
    ABCMan
    Guest ABCMan's Avatar

    Default

    98se, my xp box has plextools on without problems, but no plex drive in i need it on this machine

  4. #4
    DF Jedi Aido's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Carioca, Pragu
    Posts
    1,851
    Thanks
    1
    Thanked:        1
    Karma Level
    288

    Default

    you running the new version abc?

    think the latest is V1.15A but there is a 1.16 listed on the front page of their site...

    are you using the standard 98 ide drivers or the intel / via ones?

  5. #5
    ABCMan
    Guest ABCMan's Avatar

    Default

    Originally posted by aidanjpadden
    you running the new version abc?

    think the latest is V1.15A but there is a 1.16 listed on the front page of their site...

    are you using the standard 98 ide drivers or the intel / via ones?
    i'm using the disc that came with the retail box when i bought this to replace my old 16x plex (again there plextools never worked) as far as drivers, i have absolutely no idea i guess they are the ones that come with nero

Similar Threads

  1. Wiikey Region Override problem (Not the normal noob problem)
    By SnifferUK in forum Nintendo Consoles
    Replies: 6
    Last Post: 7th June 2007, 12:02 PM
  2. Boat problem and monty hall problem
    By carvegio in forum Puzzles & Stuff
    Replies: 15
    Last Post: 30th August 2006, 10:37 AM
  3. HDD problem!!!
    By daz73 in forum PC Problems
    Replies: 3
    Last Post: 5th December 2003, 12:41 AM
  4. Norton 2003 Problem ??? Boot Record Problem ???
    By bomberman in forum PC Problems
    Replies: 6
    Last Post: 15th April 2003, 09:35 AM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •