Close

Results 1 to 12 of 12

Thread: Terminator

  1. #1
    DF PwNagE Freaky's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Another Planet
    Posts
    6,950
    Thanks
    84
    Thanked:        9
    Karma Level
    585

    Default Terminator

    Has anyone had trouble with this game

    when i first got it i played it no problems it worked fine, now when i try and play it the screen just locks up on the terminator blue screen just before the press start should come up.

    i have even tried reburning it on a couple of types of discs even a neo, but no matter what i do it just wont boot anymore

    how weird is that, has anyone got any ideas or had the same thing

  2. #2
    DF Wh0re rishy's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Da MiDlAnDs
    Posts
    133
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    just downloading it now , will post results

  3. #3
    Full Member ILuvFreeTV's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    USA
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    Working well here, I just ripped it.

  4. #4
    DF Member KdB's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Newcastle
    Posts
    39
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    i aint got it yet ill let ya know when i do tho HEH

  5. #5
    DF PwNagE Freaky's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Another Planet
    Posts
    6,950
    Thanks
    84
    Thanked:        9
    Karma Level
    585

    Default

    right, this is just the weirdest thing i have EVER seen, now i know it dont make sense and there is no way it can make a difference but it did, heres the situation.

    when i was playing it before and it was working i had my network cable plugged into the back of the box, and the other end just under the desk plugged into nothing, then after i took it oout thats when i noticed the game wouldnt work, now i just plugged the cable back into the back of the xbox and now the game boots again, how feckin weird is that, as i said there is no way it could make a difference but it seems not to work without it.

    yet ANOTHER one for mulder and scully me thinks

  6. #6
    DF Member KdB's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Newcastle
    Posts
    39
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    lol sounds dodgey that like :

  7. #7
    DF Jedi fe_man2000's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    St Albans
    Posts
    2,511
    Thanks
    0
    Thanked:        1
    Karma Level
    335

    Default

    Is this game any good ? - Its been getting arse reviews.

    Cheers
    Ironman

  8. #8
    DF Jedi Gavin M's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    newcastle
    Posts
    1,831
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    289

    Default

    its ok camera's in dodgy places, when running from one room to another i find i have to stop other wise when the camera switches if i keep holding up i will run back into the room i came from, shooting is crap u can never aim at what u want to shoot unless u spin round in a full circle, u have to go into first person to shoot out, the robots look pure retarded, quite disapointed with this, 4/10

  9. #9
    DF PwNagE Freaky's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Another Planet
    Posts
    6,950
    Thanks
    84
    Thanked:        9
    Karma Level
    585

    Default

    yeah its ok apart from what gavin said the camera angles are shite, but i dont have trouble locking onto targets tho, just use the right trigger and auto aim, seems to work for me.

    the camera angles let this game down, sometimes you cant even point and walk in a direction you want to

  10. #10
    DF Rookie MartyUK's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    UK
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    Thats a weird prob.. but I have a different one.. played ok the first time, saved my game then went back to it the next day and the screen is all dark and the colours are wrong. Anyone else had this problem - I'm playing it from the hard drive.

  11. #11
    DF Jedi gamebuster's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    East Midlands
    Posts
    1,049
    Thanks
    22
    Thanked:        45
    Karma Level
    279

    Default

    Mine works fine too ...But very disapointed could of been better...

  12. #12
    DF Rookie Shark's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    UK
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    Originally posted by MartyUK
    Thats a weird prob.. but I have a different one.. played ok the first time, saved my game then went back to it the next day and the screen is all dark and the colours are wrong. Anyone else had this problem - I'm playing it from the hard drive.
    Same here, played from DVDrW playing throught the 1st level lost all colours except for the flames everything else when black, not arsed tho coz it's crap.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 22nd December 2009, 10:20 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 14th November 2008, 12:32 AM
  3. Terminator 2 HD-DVD £7.82
    By Anakin in forum Cheapskates Corner
    Replies: 2
    Last Post: 30th December 2007, 11:57 PM
  4. Terminator 3
    By HermaN in forum Movie Talk
    Replies: 17
    Last Post: 28th July 2003, 11:45 AM
  5. Terminator 3
    By Detector in forum The Dog and Duck
    Replies: 14
    Last Post: 3rd July 2003, 09:37 AM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •