Close

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    DF Jedi plug1's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    glesga
    Posts
    1,934
    Thanks
    359
    Thanked:        234
    Karma Level
    333

    Default 3ds cfw , anyone using it ?

    Hi just to see if anyone is using cfw on the 3ds .

  2. #2
    DF Moderator {{909}}'s Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    China
    Posts
    16,204
    Thanks
    396
    Thanked:        1,367
    Karma Level
    1340

    Default Re: 3ds cfw , anyone using it ?

    I have cfw via a gateway, which is the old school way to do it with a 4.5fw machine. I havent really looked into the purely software based hacks but I believe its pretty developed if you are on a sub v10 fw.
    [Only registered and activated users can see links. ]

  3. #3
    DF Moderator EvilBoB's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    6,352
    Thanks
    582
    Thanked:        619
    Karma Level
    567

    Default Re: 3ds cfw , anyone using it ?

    I have a 10.3 machine (updated by accident). Currently got menuhax running okay - just waiting for the new exploit to come out now then hopefully...
    DF Moderator
    XBox One | Panasonic 4k | MS Surface Pro 3 | 3DSXL | WiiU | RPi3
    XBL : TheSumOfAllEvil

  4. #4
    DF Jedi fanni's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    West London
    Posts
    2,717
    Thanks
    150
    Thanked:        313
    Karma Level
    331

    Default Re: 3ds cfw , anyone using it ?

    For anyone running menuhax or rxtools

    stay away from 11.3 update as you will have a brick on your hand

    your going to need to convert to the AL9H method which i'm currently running on 11.3 fine

  5. #5
    DF Jedi plug1's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    glesga
    Posts
    1,934
    Thanks
    359
    Thanked:        234
    Karma Level
    333

    Default Re: 3ds cfw , anyone using it ?

    Can anybody link me up

  6. #6
    DF Jedi akimba's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    UK
    Posts
    2,817
    Thanks
    1,020
    Thanked:        770
    Karma Level
    297

    Default Re: 3ds cfw , anyone using it ?

    I on rxtools and pasta not used for while so not sure firmware level but think in the 9s and all good.

    Plug check out [Only registered and activated users can see links. ] got everything you need and a good tutorial ;-)

    Thanks to akimba

    plug1 (8th February 2017) 


  7. #7
    DF Jedi fanni's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    West London
    Posts
    2,717
    Thanks
    150
    Thanked:        313
    Karma Level
    331

    Default Re: 3ds cfw , anyone using it ?

    Quote Originally Posted by akimba View Post
    I on rxtools and pasta not used for while so not sure firmware level but think in the 9s and all good.

    Plug check out [Only registered and activated users can see links. ] got everything you need and a good tutorial ;-)
    Just don't update your ermunand as you'll be fooked

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •