Close

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    DF Jedi ss30's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Oxford
    Posts
    4,814
    Thanks
    301
    Thanked:        528
    Karma Level
    492

    Default 500 internal error

    Keep getting this when using Chrome browser

  2. #2
    DF PlaYa grrrd's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    portsmouth
    Posts
    856
    Thanks
    316
    Thanked:        244
    Karma Level
    192

    Default Re: 500 internal error

    internet for eveyone just had a hickup around the wolrd, wonder if Dyn has been attacked again?

  3. #3
    DF Moderator EvilBoB's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    6,320
    Thanks
    563
    Thanked:        607
    Karma Level
    555

    Default Re: 500 internal error

    Maybe the governments snoop proxies just went live
    DF Moderator
    XBox One | Panasonic 4k | MS Surface Pro 3 | 3DSXL | WiiU | RPi3
    XBL : TheSumOfAllEvil

  4. #4
    DF Jedi ss30's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Oxford
    Posts
    4,814
    Thanks
    301
    Thanked:        528
    Karma Level
    492

    Default Re: 500 internal error

    Sometimes it works and sometimes it won't

  5. #5
    DF Super Moderator
    evilsatan's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Essex
    Posts
    19,652
    Thanks
    1,008
    Thanked:        3,009
    Karma Level
    1506

    Default Re: 500 internal error

    I've found some pages are a bit slower to load recently.


  6. #6
    DF Jedi ss30's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Oxford
    Posts
    4,814
    Thanks
    301
    Thanked:        528
    Karma Level
    492

    Default Re: 500 internal error

    Funny thing is its OK on my phone and when I use a different browser on my desktop, it's just chrome on my desktop!

  7. #7
    DF PlaYa Mr 250's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    London
    Posts
    863
    Thanks
    216
    Thanked:        150
    Karma Level
    170

    Default Re: 500 internal error

    I get this every couple of months using chrome.
    Clearing my browsing history usually solves the problem.
    Tick the top 4 boxes and you should be good again.

    Thanks to Mr 250

    ss30 (3rd November 2016) 


  8. #8
    DF Jedi ss30's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Oxford
    Posts
    4,814
    Thanks
    301
    Thanked:        528
    Karma Level
    492

    Default Re: 500 internal error

    Thanks I'll give it ago

  9. #9
    DF Jedi ss30's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Oxford
    Posts
    4,814
    Thanks
    301
    Thanked:        528
    Karma Level
    492

    Default Re: 500 internal error

    Quote Originally Posted by Mr 250 View Post
    I get this every couple of months using chrome.
    Clearing my browsing history usually solves the problem.
    Tick the top 4 boxes and you should be good again.
    I'm not going to count my chickens just yet but it seems to be working so far

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •