Close

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    DF Rookie DEATHCAT's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Manchester
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked:        3
    Karma Level
    221

    Default ZGemma Virmin Audio/Nar Fix (Verified Working)

    All the credit for this fix goes to lincsat....Tech*****
    I have done this to my Zgemma H2H iPabTV and all is great with the Audio Description being turned off on all channels
    I tried all possible options that I came across to fix this, and this fix is the Only thing that has turned it all off
    Enjoy

    OK, here is the patch that can be manually installed on some older images. used on OpenViX4 and ViX4E2 v2.2
    Extract the .ipk and put in in the /tmp/ folder on the box, then open a PuTTY Telnet session using the default login - root

    You then -

    HTML Code:
    cd /tmp
    [press enter]
    HTML Code:
    opkg install --force-downgrade --force-reinstall --force-depends *ipk
    [press enter]
    You need the correct dashes and wording, so best to copy & paste that into the telnet window. As ever, best to take a full image backup before doing any of this.

    File attached..

    Verified Working...

    [Only registered and activated users can see links. ]

  2. #2
    DF Admin maltloaf's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Hereford, Here
    Posts
    16,074
    Thanks
    973
    Thanked:        1,285
    Karma Level
    1385

    Default Re: ZGemma Virmin Audio/Nar Fix (Verified Working)

    I get this with my mutant 4k box, it seems to randomly picked the NAR channel and we have to switch it manually. Is there a fix available for that system ? It's running openATV 6.1

    Cheers,

    Malty
    PC gamer, steam ID maltloafs
    Xbox gamer, xbox live ID maltyuk

    i5 6600k @ 4.6GHz
    1660Ti OC
    16GB
    Lenovo Explorer VR
    Hyper X Alloy FPS keyboard
    LG Ultrawide IPS monitor
    Corsair Glaive mouse
    Corsair HS60 headset

    Xbox One S (mainly used for 4k bluray)
    Nintendo Switch

  3. #3
    DF Rookie DEATHCAT's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Manchester
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked:        3
    Karma Level
    221

    Default Re: ZGemma Virmin Audio/Nar Fix (Verified Working)

    Quote Originally Posted by maltloaf View Post
    I get this with my mutant 4k box, it seems to randomly picked the NAR channel and we have to switch it manually. Is there a fix available for that system ? It's running openATV 6.1

    Cheers,

    Malty
    TBH mate this is the only box and build I use you could try it just make sure you back up your build or get a new one of the internet.

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •