Close

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    DF Rookie Rob62's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Herts
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default Error message on Ford 2007 RDS

    I have just removed the radio from my Alhambra ( Radio made by Ford ) , on reconnecting the message EE is shown on the display. I have the radio code, but how do I get rid of the EE? :splease

  2. #2
    DF Member kiti's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bulgaria
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default Re: Error message on Ford 2007 RDS

    Oh man , it needs to reporogram internal eeprom , only a technician can helps you.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 28th April 2010, 11:24 PM
  2. Error Message
    By rahadfield in forum PC Problems
    Replies: 2
    Last Post: 17th July 2006, 02:56 PM
  3. Error Message
    By Crilly in forum PC Problems
    Replies: 1
    Last Post: 16th April 2005, 11:26 AM
  4. Error Message
    By basil fawlty in forum PC Problems
    Replies: 2
    Last Post: 20th February 2005, 05:54 PM
  5. xp pro error message
    By Curleous in forum Microsoft Windows XP & Vista
    Replies: 2
    Last Post: 1st November 2004, 12:21 AM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •