Close

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    DF PiMP shawtek's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    manchester-uk
    Posts
    343
    Thanks
    1
    Thanked:        6
    Karma Level
    264

    Default help please with asus router

    i have just got hold of a dsl 4 port wireless router 2nd hand

    no manual.. cant seem to find one on web cos its discontiued :nowords:

    tried the reset button on back & hooked up using cat5.. i found it & can get t the admin setup screen in IE but.. 1st thing it asks for it the damn admin password

    tried the usual default types with no luck... anyone any idea.. i well screwed now :coffee:

  2. #2
    DF Jedi hxbro's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Behind a wall
    Posts
    2,731
    Thanks
    4
    Thanked:        18
    Karma Level
    444

    Default Re: help please with asus router

    whats the model ?

  3. #3
    DF VIP Member
    kracken's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Eutelsat W3 7E
    Posts
    6,794
    Thanks
    38
    Thanked:        81
    Karma Level
    1188

    Default Re: help please with asus router

    tried the usual default types with no luck... anyone any idea.. i well screwed now
    wot u tried m8 ?

    how about

    adsl/adsl1234
    or
    asus/admin

  4. #4
    DF PiMP shawtek's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    manchester-uk
    Posts
    343
    Thanks
    1
    Thanked:        6
    Karma Level
    264

    Default Re: help please with asus router

    Its the Asus 6030vi

    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #5
    DF PiMP shawtek's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    manchester-uk
    Posts
    343
    Thanks
    1
    Thanked:        6
    Karma Level
    264

    Default Re: help please with asus router

    tried them all mate

    damn thing... im wondering if the reset is actually restting the password to defualt... would have thought it would.

  6. #6
    DF VIP Member Pegasus's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Hampshire
    Posts
    4,588
    Thanks
    13
    Thanked:        52
    Karma Level
    626

    Default Re: help please with asus router

    Quote Originally Posted by shawtek
    ... im wondering if the reset is actually restting the password to defualt... would have thought it would.
    Not necessarily.

    Pushing & holding the reset button for 5 secs on certain routers changes the password to the serial number.
    Once you are in, you then have to manually reset the password again.

  7. #7
    DF PiMP shawtek's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    manchester-uk
    Posts
    343
    Thanks
    1
    Thanked:        6
    Karma Level
    264

    Default Re: help please with asus router

    Quote Originally Posted by Pegasus Team
    Not necessarily.

    Pushing & holding the reset button for 5 secs on certain routers changes the password to the serial number.
    Once you are in, you then have to manually reset the password again.
    that didnt seem to work either

    dont know what i should be using as username but tired a few & blank... no good.

  8. #8
    DF VIP Member Pegasus's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Hampshire
    Posts
    4,588
    Thanks
    13
    Thanked:        52
    Karma Level
    626

    Default Re: help please with asus router

    E-Mail ASUS and ask them for a manual

  9. #9
    DF PiMP shawtek's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    manchester-uk
    Posts
    343
    Thanks
    1
    Thanked:        6
    Karma Level
    264

    Default Re: help please with asus router

    Quote Originally Posted by Pegasus Team
    E-Mail ASUS and ask them for a manual
    yay sorted.. thanks!

    user: adsl
    pass: adsl1234



    now im just having trouble configing it :|

  10. #10
    DF VIP Member
    kracken's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Eutelsat W3 7E
    Posts
    6,794
    Thanks
    38
    Thanked:        81
    Karma Level
    1188

    Default Re: help please with asus router

    Quote Originally Posted by kracken
    wot u tried m8 ?

    how about

    adsl/adsl1234
    or
    asus/admin

  11. #11
    DF PiMP shawtek's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    manchester-uk
    Posts
    343
    Thanks
    1
    Thanked:        6
    Karma Level
    264

    Default Re: help please with asus router

    Quote Originally Posted by kracken

    :whistle

    okok.. i'd had a little too much that night

    right!.. next challenge!!!

    i have configured it all up.. wired/wireless router bits work fine but the modem wont play at all!

    The test light is constanly on & the status light flashed all the time & admin says it is activating but gets nowhere.

    I found parts of the manual online & its says that if the test light doesnt go off after a reset there maybe a problem with the modem.. but the guy i got it off 'says' it worked fine.

    So... wtf it wrong with this shoe box!

    Cheers

Similar Threads

  1. asus rt-n16 router whats the best setup
    By sav1 in forum Internet Connections & VPNs
    Replies: 3
    Last Post: 15th July 2011, 04:42 PM
  2. ASUS Eee PC
    By DJAd in forum PC Hardware
    Replies: 14
    Last Post: 13th December 2008, 10:06 PM
  3. Asus EEE
    By GTI in forum The Whine Cellar
    Replies: 19
    Last Post: 31st January 2008, 01:02 PM
  4. Asus D22 and A33
    By cronus71 in forum Home Audio/Video, Electronic Toys & Gadgets
    Replies: 0
    Last Post: 4th October 2007, 09:28 PM
  5. Origo Modem/Router With Linksys Wireless-G Broadband Router
    By AnT2nY in forum Internet Connections & VPNs
    Replies: 1
    Last Post: 23rd March 2004, 08:02 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •