Close

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    DF VIP Member sanjuro's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    elitemods
    Posts
    274
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default How do i get the Snes emulator to work????

    I have just got the snes roms (3303) and xsnes 9x beta 2 how do i get these to work on my sons X-box.

    thanks
    sanjuro

  2. #2
    DF MaSter DreCon's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Winnipeg
    Posts
    67
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    read the readme.txt file

  3. #3
    DF VIP Member Gel's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Ashford, Koont
    Posts
    2,368
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    359

    Default

    and use x iso to make an iso and burn it with nero.
    You may find that the maximum amount of roms accessible will be 58.
    I don't know why this is but that is where I get stuck
    -Gel
    Trying not to kill myself...

    http://www.youtube.com/watch?v=BMQH_xrFmKU

  4. #4
    DF Rookie psx2001's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Venezuela
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    Originally posted by Gel
    ............................
    You may find that the maximum amount of roms accessible will be 58.
    ...........................
    I got the same problem, just the first 52 roms work.....

  5. #5
    DF VIP Member Gel's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Ashford, Koont
    Posts
    2,368
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    359

    Default

    Fixed it.... use RECORDNOW MAX 4.0

    and set the file structure to UDF 8+3

    Now fits 100's of roms, zipped or otherwise...and stuff that doesn't work when you use nero does with this - there is no need to build a iso either as it does it for you!
    Trying not to kill myself...

    http://www.youtube.com/watch?v=BMQH_xrFmKU

  6. #6
    DF Rookie savage's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    hull
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    Hi ive got snes pack 1-2-3 burn them with prassi no problem some play some are just screen shots if u need them lmk an ill sort u out mail me at

    savage@steve18563.karoo.co.uk

Similar Threads

  1. Need An Emulator?
    By ABCMan in forum Old Skool Gaming & Retro
    Replies: 45
    Last Post: 9th September 2006, 07:09 PM
  2. Prison V Work
    By ibobsy in forum The Comedy Club
    Replies: 6
    Last Post: 22nd November 2004, 12:24 PM
  3. Do them AB TONER belts actually work ??
    By us in forum Health & Fitness
    Replies: 21
    Last Post: 4th November 2002, 02:07 AM
  4. Will V5 Laser unit work in any other PS2?
    By Dupster in forum Sony Consoles
    Replies: 13
    Last Post: 13th September 2002, 01:53 PM
  5. cant get vcd to work with remote free dvd dongle
    By darren67 in forum Microsoft Consoles
    Replies: 3
    Last Post: 29th August 2002, 10:25 AM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •