Close

Results 1 to 6 of 6

Thread: Kazaa

  1. #1
    Banned Porthos's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Notts England
    Posts
    2,492
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    333

    Default Kazaa

    Does ne1 find on their (cable) connection leaving kazaa running regardless of its download speeds can eat the internet connection so that internet explorer drops to modem speeds?

    If so wat connection are you on and is there nething you can do?

  2. #2
    DF Jedi Mr.James's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    town
    Posts
    4,264
    Thanks
    233
    Thanked:        408
    Karma Level
    536

    Default

    That's probably because KaZaa uses SPYWARE which silently downloads and uploads information in the background.

    Remove it and install KaZaa Lite.

  3. #3
    DF Wh0re n0k1a's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    127.0.0.0
    Posts
    202
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    k-lite.tk

  4. #4
    DF Jedi {film_man}'s Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    South Wales
    Posts
    1,003
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    236

    Default

    just dont use Kazaa

  5. #5
    DF PlaYa Hippie on hill's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Nottingham UK
    Posts
    747
    Thanks
    110
    Thanked:        147
    Karma Level
    243

    Default

    If you're upping stuff your dl speed will drop to 128 too (NTL scammers) sum providers give 256 upstream.
    Last edited by Hippie on hill; 4th October 2002 at 06:22 AM.

  6. #6
    DF Jedi fe_man2000's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    St Albans
    Posts
    2,511
    Thanks
    0
    Thanked:        1
    Karma Level
    340

    Default

    I dont know if this is a cable only thing, but I use KazaaLite all the time and it excellent. I am on ADSL with Zen and they dont seem to be doing any bandwidth throttling on P2P software at all - thank god! Normal Kazaa has a load of spy/Adware in it so dont use it - get the clean version Kazaalite from

    www.kazaalite.com

    I get 40-50 kps downloads on popular files all the time.

    Cheers
    Ironman

Similar Threads

  1. Kazaa Lite K++
    By DJAd in forum PC Software
    Replies: 14
    Last Post: 30th January 2004, 07:13 PM
  2. kazaa help
    By Gavin M in forum The Dog and Duck
    Replies: 5
    Last Post: 29th December 2003, 11:39 PM
  3. Kazaa shuts down Kazaa Lite
    By unclex in forum The Dog and Duck
    Replies: 23
    Last Post: 12th December 2003, 10:05 AM
  4. Kazaa not being monitored? Think Again!
    By Sanj[UK] in forum The Dog and Duck
    Replies: 20
    Last Post: 17th June 2003, 10:54 AM
  5. Kazaa
    By Mr_Flash in forum PC Software
    Replies: 5
    Last Post: 24th January 2003, 01:36 AM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •