Close

Results 1 to 13 of 13

Thread: ntl Analogue

  1. #1
    DF Rookie TiTsUp's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    227

    Default ntl Analogue

    Does anybody know if ntl are still running analogue services? I have heard that you can descrample pay channels (eg Sky One and the movie channels etc) using a WinTV Go card and appropriate softwear. I would like to know if analogue services are still working, how long they are likely to continue for and if the above method works well
    Cheers

  2. #2
    DF Member afrokiwi's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Den Haag
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    i would like to do this to - has anyone got any info

  3. #3
    DF Jedi raelmadrid's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Redmond, WA
    Posts
    4,563
    Thanks
    819
    Thanked:        703
    Karma Level
    566

    Default

    when i rang to cancel ntl analogue the woman said they won't be collecting the box. i can still get bbc 1 & 2, ITV, 4, 5, sky one, mtv, uk gold, parliment, sky news and all free to view channels. hope it helps.

  4. #4
    DF Wh0re THE/ACKSTER's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    SUNNY STOKE ON
    Posts
    118
    Thanks
    5
    Thanked:        0
    Karma Level
    230

    Default

    Yes mate what u r saying is true. The channels can b decrypted using a win tv card and software, the problem that I have and also a good deal of others are that the software is not compatable with xp. Alternatively you could chip the box, as ntl don't want it back it theoretically belongs 2 u. To chip the box u would need a 509 chip,wiring diag,a bit of programming knowledge (and software) and soldering skills.

  5. #5
    gernBOT
    Guest gernBOT's Avatar

    Default

    there are many channels still working on analogue eg all the sports , some movies, some music.

    im not sure if its CABLECRYPT ur talking about but i heard many many bad reports about it.

    like ackster says tho u cud mod ur box using one of the many available diags - altho be aware that altho some joey on the fone has said they dont want the box back that does not mean you now own it.

  6. #6
    DF Rookie endorfin's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Derby
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    Where could I get the chip & the diagrams, software etc.....?

    For educational purposes of course.

  7. #7
    DF MaSter rborhara's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    UK
    Posts
    88
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    To get Just NTL analogue - say you are only interested in A phone line - but you maybe interested in subscribing to say only "Sony Entertainment television - asian Channel - for a month on a on/off basis. But You dont want it on digital as it costs £14.99 then a further £5-6 for Sony - whereas on analogue its £11.99 + £5-6.

    Mind you I only used the above when i wanted a New installation (FREE) and it worked

  8. #8
    DF Member reeper's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    uk
    Posts
    46
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    hi ya

    it is 100% true ntl are telling customers that if they disconnect analogue the should bin the box as they dont want em back. so in effect its yours

    rgds
    reeper

  9. #9
    DF PwNagE Thrush's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Near Mt. Fuji
    Posts
    8,409
    Thanks
    184
    Thanked:        132
    Karma Level
    796

    Default

    but dont take his word for it.... best to get it from the horses mouth so to speak..

  10. #10
    DF PlaYa Chippa's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Hollywood
    Posts
    839
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    313

    Default

    I'm still running analogue and digi (greedy b*****d :thumbs ) and lots of channels still there, PPV footy, sports, films etc

  11. #11
    DF MaSter RP2X's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    UK
    Posts
    61
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    Only bad thing is quite a few channels are vanishing off the old Analogue service

    I actually dont mind it, I know its fuzzy and not clear/sharp but it dont have digital flaws, blocky/pixel and freezing probs like Digital tech has even if it is at a mininum.

  12. #12
    DF Wh0re rick2021's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    UK
    Posts
    162
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    where are all these diagrams you describe ?, NTL use the SA analogue box's and I thought only 1 very early version could be modded.

  13. #13
    DF Jedi oE's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Newcastle
    Posts
    2,357
    Thanks
    69
    Thanked:        112
    Karma Level
    350

    Default

    see modshack for all the info m8t.

    oE.

Similar Threads

  1. Help with analogue please
    By after_shock3000 in forum Digital & Cable TV
    Replies: 1
    Last Post: 20th October 2004, 10:30 AM
  2. ntl Analogue
    By TiTsUp in forum Digital Satellite TV
    Replies: 8
    Last Post: 25th November 2003, 02:58 PM
  3. 2nd analogue box
    By plasterer in forum Digital & Cable TV
    Replies: 2
    Last Post: 9th November 2003, 09:28 PM
  4. Analogue tv, have you seen this.
    By ray._b in forum Digital & Cable TV
    Replies: 1
    Last Post: 6th July 2003, 11:20 PM
  5. Need help with analogue
    By hardper in forum Digital & Cable TV
    Replies: 2
    Last Post: 16th April 2003, 10:56 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •