Close

Results 1 to 2 of 2

Thread: access problem

  1. #1
    DF Wh0re Aware's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Here
    Posts
    143
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default access problem

    Over the last 2 days i've been struggling to get on the forum, the yellow background of the main page loads, but thats it, i hit refresh/open new browser, same result.
    Tried it with 2 isp's same problem, but when i do get on everything is ok.

    anyone else getting this

  2. #2
    DF Jedi Aido's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Carioca, Pragu
    Posts
    1,849
    Thanks
    1
    Thanked:        1
    Karma Level
    317

    Default

    maybe the cookies f00ked??

    try logging in then accessing your profile to put it back to blue - wasn't the board default set back to yellow a couple of days ago by Raptor anyway??

    might be worth deleting the cookie first.

Similar Threads

  1. Wireless internet access problem
    By steveanderson11 in forum Internet Connections & VPNs
    Replies: 7
    Last Post: 19th December 2006, 01:00 PM
  2. Access Database problem - Urgent
    By Andy Poobar in forum Programming
    Replies: 4
    Last Post: 26th September 2006, 03:39 PM
  3. MS Access Problem
    By MonkeyBalls in forum Programming
    Replies: 3
    Last Post: 20th July 2005, 01:56 PM
  4. Access 2000 problem
    By ahol in forum Programming
    Replies: 1
    Last Post: 20th February 2004, 06:12 PM
  5. Weird problem when trying to access google
    By mladen in forum PC Problems
    Replies: 4
    Last Post: 15th October 2003, 11:39 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •