Close

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    DF Wh0re DeltamdX's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    UK
    Posts
    119
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default Telepui codes required ?

    Hi there, My stepdad has the italian TV which has Telepui, Calcio +, STREAm and all the others. I used to get all the codes for him from you guys but i haven't seen him a in a while. I have been recently told that they have changed encryption to SECA2, is this correct. If so, could some one please tell me the progress on cracking SECA2, cheers.

    P.S.> He has one of thos official Goldboxes, the one that Telepui issue you with.

  2. #2
    R.I.P. the_wizzard's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    in the outside
    Posts
    5,261
    Thanks
    0
    Thanked:        2
    Karma Level
    569

    Default

    tele+ is seca 2 d+ is aswell stream is not yet.i think? i dont watch it. where would you like me to start with the hack1ng process read around m8 or this will just start another seca 2 hack bullshit thread no offence.


    booboo

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 20th April 2014, 04:21 PM
  2. [NEW] UK Sun Holiday CODES... £9.50* ALL Codes a day early...
    By jw_2000_uk in forum Cheapskates Corner
    Replies: 6
    Last Post: 18th January 2012, 02:41 PM
  3. Samsung P400 codes service codes/unlock codes
    By Abadon in forum Unlocking Questions & Solutions
    Replies: 1
    Last Post: 28th September 2004, 10:36 PM
  4. Unlock codes for 3510 required
    By hxbro in forum Unlocking Questions & Solutions
    Replies: 1
    Last Post: 27th March 2003, 08:21 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •