Close

Results 1 to 2 of 2

Thread: buffer overrun?

  1. #1
    DF Member MAURICEMERSEYSI's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Posts
    37
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default buffer overrun?

    my mate Keeps getting error notice "Buffer Overrun" in Internet Explorer. any one heard of that one before? can any one help please (m)

  2. #2
    VIP Member CzarJunkie's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Atlantis
    Posts
    13,711
    Thanks
    837
    Thanked:        3,244
    Karma Level
    2198

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ]

Similar Threads

  1. 4 Ways to Look Buffer than You Really Are
    By Nikki in forum Health & Fitness
    Replies: 0
    Last Post: 4th May 2013, 11:30 AM
  2. Michael Buffer??
    By Goldberg in forum Hall Of Shame
    Replies: 7
    Last Post: 28th March 2006, 09:05 AM
  3. Buffer Hack 1.03U
    By skel28 in forum Home Audio/Video, Electronic Toys & Gadgets
    Replies: 6
    Last Post: 1st April 2004, 07:08 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •