Close

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    DF Rookie capt_peo's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default What does the reset trick do?

    And does the Enigmah has it?

  2. #2
    DF PwNagE Freaky's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Another Planet
    Posts
    6,938
    Thanks
    84
    Thanked:        9
    Karma Level
    616

    Default

    got it wrong sorry DUH
    Last edited by Freaky; 19th October 2002 at 03:50 AM.

  3. #3
    DF Rookie capt_peo's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    ?

  4. #4
    DF PwNagE Freaky's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Another Planet
    Posts
    6,938
    Thanks
    84
    Thanked:        9
    Karma Level
    616

    Default

    sorry m8 i typed in an answer but then realised that the answer i gave was wrong, i thought it was the eject without resetting which is called the eject trick, but thre is also a reset trick which you ment.

    so hence the DUH on my part

  5. #5
    DF Rookie capt_peo's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    Actually I think im wrong, i meant the eject trick without resetting the machine.

  6. #6
    DF PwNagE Freaky's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Another Planet
    Posts
    6,938
    Thanks
    84
    Thanked:        9
    Karma Level
    616

    Default

    Originally posted by capt_peo
    Actually I think im wrong, i meant the eject trick without resetting the machine.
    ah well in that case i was right then m8, the eject trick does just that, lets you eject without resetting the machine,, this is needed for some of the homebrew software, and as you prob know when you backup a game in evo-x you have to eject the tray without it resetting.

  7. #7
    DF Member xb0xfreak's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    BC
    Posts
    35
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    u just have to put the game in, and make sure in evox.ini the AutoLauchGame item is set to NO...

  8. #8
    DF PwNagE Freaky's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Another Planet
    Posts
    6,938
    Thanks
    84
    Thanked:        9
    Karma Level
    616

    Default

    Originally posted by xb0xfreak
    u just have to put the game in, and make sure in evox.ini the AutoLauchGame item is set to NO...
    well i didnt know that one m8, to be honest i only ever used it a few times when it first came out, as i nearly f ucked up my xbox with it, there was a file that wouldnt delete and i was getting the needs service screen, so when i fixed it i didnt play with it again, and editing the menu.ini was another thing i left well alone aswell.

    good tip tho i didnt know that, so obviously the box dont reset when you press eject then

  9. #9
    DF Rookie capt_peo's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    I knew that (about the evox.ini) but for future needs, does the enigmah have the trick? I think it was used to view divx.

  10. #10
    DF PwNagE Freaky's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Another Planet
    Posts
    6,938
    Thanks
    84
    Thanked:        9
    Karma Level
    616

    Default

    no m8 i think the first chip to have the reset trick was the x-ecuter, but im not 100% sure, enigmah dont have it im sure

  11. #11
    DF Wh0re donty's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    UK
    Posts
    134
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    231

    Default

    Beta chips can do this fine Well my beta enigma can

  12. #12
    DF PwNagE Freaky's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Another Planet
    Posts
    6,938
    Thanks
    84
    Thanked:        9
    Karma Level
    616

    Default

    yeah i think i remember now the beta could do it m8 but the final couldnt,

    go figure

    could be wrong tho, but im sure i read this ages ago

  13. #13
    DF Wh0re donty's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    UK
    Posts
    134
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    231

    Default

    V1 Final Couldnt.
    think they fixed it in V2.

  14. #14
    DF Admin maltloaf's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Hereford, Here
    Posts
    16,086
    Thanks
    974
    Thanked:        1,291
    Karma Level
    1391

    Default

    moved
    PC gamer, steam ID maltloafs
    Xbox gamer, xbox live ID maltyuk

    i5 6600k @ 4.6GHz
    1660Ti OC
    16GB
    Lenovo Explorer VR
    Hyper X Alloy FPS keyboard
    LG Ultrawide IPS monitor
    Corsair Glaive mouse
    Corsair HS60 headset

    Xbox One S (mainly used for 4k bluray)
    Nintendo Switch

Similar Threads

  1. Towel Trick
    By Crilly in forum Microsoft Consoles
    Replies: 9
    Last Post: 23rd October 2008, 09:36 PM
  2. And for my next trick......
    By funkyg in forum The Dog and Duck
    Replies: 6
    Last Post: 8th December 2006, 07:04 PM
  3. Trick emails...
    By gunner in forum The Dog and Duck
    Replies: 2
    Last Post: 6th February 2006, 05:24 PM
  4. old dog new trick!!!
    By chimes in forum Music Factory
    Replies: 0
    Last Post: 16th October 2004, 08:32 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •