Close

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    DF Rookie TRABEL's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    1
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    some Questions about NOKIA 8310

    hi
    i searched the forum but wanted a direct answer

    if anyone can thx

    i got me a new 8310 gsm.

    its lock for my service peovider.

    now..
    if i'll buy a data cable for this phone ? will i be able to unlock it ? or i need to buy an unlock kit for it.

    2.i have another sim from other network... is there any way to copy 2 different sim's on 1 sim ? and use both lines on the same phone ??

    if yes... how ?
    thx

  2. #2
    DF Wh0re Tom aka God's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Luton
    Posts
    242
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    1) Yes, You can unlock it using the datacable and the right programs.
    2) No and Yes, You can copy 2 diff SIMs on 1 SIM but you wont be able to use 2 diff numbers @ the same time [Not 100% sure] lol GSM Genius RudeYute will know

    Tom

  3. #3
    DF Rookie TRABEL's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    1
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    thx for the replay

  4. #4
    banned RudeYute's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Leicester, UK
    Posts
    735
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    Hi,

    Type *#0000# and if the top line says v5.56 or lower, then yes a datacable can unlock it. v5.57+ however, it cannot.

    You could use 2 SIM Cards in the phone, but would have to switch between them - use a dual sim holder for this.
    You cannot have both in and on, using the same phone though.
    Wouldn't try copying any of the newer SIM's - will only destroy them.

    Regards

  5. #5
    DF Rookie TRABEL's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    1
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    i got a v 05.57

    so you saying no use to buy a data cable ??

    is it unable to unlock it atm ?? cuz its a new version or something like that ??

  6. #6
    banned RudeYute's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Leicester, UK
    Posts
    735
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    Hi,

    You either unlock using dongle/box protected cable, or downgrade and unlock.

    Regards

  7. #7
    DF Rookie TRABEL's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    1
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default

    Originally posted by RudeYute
    Hi,

    You either unlock using dongle/box protected cable, or downgrade and unlock.

    Regards
    i lost you somwhere when you start the line

    can you explain what you meant ?? im a newbe with this phone area
    thx

Similar Threads

  1. Nokia 7210 & Nokia 8310 for sale
    By FireBlade in forum Buy, Sell and Trade
    Replies: 9
    Last Post: 28th June 2004, 10:41 PM
  2. Wtd Nokia 8310
    By Nikki in forum Buy, Sell and Trade
    Replies: 0
    Last Post: 10th December 2003, 03:53 PM
  3. Nokia 8310
    By fultunni in forum Hall Of Shame
    Replies: 0
    Last Post: 8th November 2002, 06:27 PM
  4. f/s Nokia 8310
    By suityou69 in forum Buy, Sell and Trade
    Replies: 1
    Last Post: 30th October 2002, 08:07 PM
  5. FS: Nokia 8310
    By Tom aka God in forum Buy, Sell and Trade
    Replies: 15
    Last Post: 12th October 2002, 08:21 AM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •