Close

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    DF Member {XBX}FrankDa's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Ohio
    Posts
    38
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default DNS not resolved

    im a beta tester and it it gets passed all of the test except it say DNS not resolved......i even put in the DNS address manually and it doesnt work......i have the enigmah final with no evox and a linksys router with my xbox and computer hooked into it

    any help would be nice

  2. #2
    DF VIP Member EvilBoB's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    6,341
    Thanks
    583
    Thanked:        618
    Karma Level
    597

    Default

    Check yer router. You need to allow port 53 through for DNS to work. Are you configuring it with your ISPs DNS details or the router IP? Some routers (I have a DLINK) act as a DNS forwarder so all my internal machines are configured with my router as the DNS address.
    Last edited by EvilBoB; 1st November 2002 at 05:50 PM.
    DF Moderator
    XBox One | Panasonic 4k | MS Surface Pro 3 | 3DSXL | WiiU | RPi3
    XBL : TheSumOfAllEvil

Similar Threads

  1. Swansea want Scott Sinclair future resolved
    By Nikki in forum Football
    Replies: 0
    Last Post: 28th August 2012, 01:40 PM
  2. [UK News] BMW car recall being resolved 'quickly' executive says
    By Simate in forum News & Current Affairs
    Replies: 0
    Last Post: 1st October 2010, 10:06 PM
  3. [NEW] Watchmen case resolved !
    By Raptor in forum Movie Talk
    Replies: 0
    Last Post: 16th January 2009, 08:18 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •