Close

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    DF VIP Member
    Detector's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Grim North
    Posts
    7,657
    Thanks
    2,686
    Thanked:        2,803
    Karma Level
    1157

    Default What to do when you get your groove/jb set up

    Ive been thinking about whats best to do when it all gets set up, obviously you cannot go onto psn or connect your ps3 to the net.

    for me to make sure i will put a plate covering the back of the ps3 where the network cable goes in plus i will take the top cover off and disable the wifi board. this will ensure it does not get picked up by my home network or anything. i know you can block it in the wireless settings but i think to be 100% safe this might be best for me.

    whats your thoughts?, just taking the wire off so that there will be no signal should sort that problem out.
    A wise man once said " "

  2. #2
    DF Jedi fanni's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    West London
    Posts
    2,725
    Thanks
    151
    Thanked:        315
    Karma Level
    369

    Default Re: What to do when you get your groove/jb set up

    Why not just change the password in the network settings to the wrong one

    Why cover the network cable mine is permenatly plugged in so I can FTP bits to the internal hdd

    You have to go through about 5screens and accept to update

    Also if you just change the dns settings to the ones that used to work to get around the update then it no linger connects to the servers anyway

  3. #3
    DF VIP Member Spennyboy's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Stock Exchange
    Posts
    11,113
    Thanks
    221
    Thanked:        121
    Karma Level
    1142

    Default Re: What to do when you get your groove/jb set up

    Cos det loves to tinker lol

  4. #4
    DF VIP Member
    Detector's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Grim North
    Posts
    7,657
    Thanks
    2,686
    Thanked:        2,803
    Karma Level
    1157

    Default Re: What to do when you get your groove/jb set up

    i thought they were doing forced updates according to some.
    A wise man once said " "

  5. #5
    DF Jedi tronads's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Blackpool
    Posts
    2,538
    Thanks
    87
    Thanked:        275
    Karma Level
    348

    Default Re: What to do when you get your groove/jb set up

    My only concern is they fetch games out in the future that wont play unless a firmware update is done....like the PSP. Hopefuly hacked firmware will be on the cards at some point.

  6. #6
    DF Jedi keyamon's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    1,002
    Thanks
    0
    Thanked:        7
    Karma Level
    274

    Default Re: What to do when you get your groove/jb set up

    They already do that dude. I'm not online with mine and haven't been for months. I bought modnation racers and it forced me to update my system to play it.

  7. #7
    DF PwNagE Sanj[UK]'s Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    5,789
    Thanks
    403
    Thanked:        297
    Karma Level
    682

    Default Re: What to do when you get your groove/jb set up

    I got mine hooked up to a dummy wifi network

  8. #8
    DF Jedi beacytan's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Cleveland, UK.
    Posts
    1,726
    Thanks
    169
    Thanked:        16
    Karma Level
    336

    Default Re: What to do when you get your groove/jb set up

    Quote Originally Posted by keyamon View Post
    They already do that dude. I'm not online with mine and haven't been for months. I bought modnation racers and it forced me to update my system to play it.

    what if you bought this game in good faith, only wanted to play one player, and didnt have, and never had an internet connection?? does it state you MUST have one to play???

  9. #9
    DF Jedi elephantsoup's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    jebrovia
    Posts
    3,062
    Thanks
    807
    Thanked:        193
    Karma Level
    486

    Default Re: What to do when you get your groove/jb set up

    Quote Originally Posted by beacytan View Post
    what if you bought this game in good faith, only wanted to play one player, and didnt have, and never had an internet connection?? does it state you MUST have one to play???
    It does the update from disk no need for net connection

  10. #10
    DF Jedi beacytan's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Cleveland, UK.
    Posts
    1,726
    Thanks
    169
    Thanked:        16
    Karma Level
    336

    Default Re: What to do when you get your groove/jb set up

    Quote Originally Posted by elephantsoup View Post
    It does the update from disk no need for net connection
    thats fair enough i suppose...

Similar Threads

  1. [NEW] What song if any gives you groove pimples? (no perverts please ;) )
    By MrTeajunkie in forum Music Factory
    Replies: 34
    Last Post: 16th October 2013, 11:09 PM
  2. [HELP] Groove Help!!
    By Goldberg in forum PC Software
    Replies: 2
    Last Post: 11th January 2011, 12:13 PM
  3. groove up your old mp3 payer
    By plug1 in forum Sony Consoles
    Replies: 2
    Last Post: 30th September 2010, 02:33 AM
  4. ps2 with eye toy & groove £52.48 from index
    By gandalf72 in forum Cheapskates Corner
    Replies: 8
    Last Post: 30th September 2004, 10:38 PM
  5. PS2: Free Singstar when you buy Eye Toy Groove Pack
    By 2die4 in forum Cheapskates Corner
    Replies: 2
    Last Post: 8th July 2004, 11:31 AM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •