Close

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    DF Jedi theodotcom's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    London
    Posts
    2,304
    Thanks
    242
    Thanked:        153
    Karma Level
    423

    Default Server email problem

    Not sure if this is the right place to post this...

    I had a new domain set up on my server and created an email address for it, I can send emails from the address but I cannot send email to the address.

    When I send an email to the address I get a message failure message in outlook:

    (Ip_here)_does_not_like_recipient./Remote_host_said:_550_<[Only registered and activated users can see links. ]>:_invalid_address/Giving_up_on_ip here/

    does anyone know what error 550 invalid address means, looked on google but wasn't much help.

    The address is definately valid as it can send emails.

    The server emails work fine as I can send and recieve from various other domains on the server and as far as I can see all the settings are the same

    Thanks for any advice

  2. #2
    DF Jedi ZX7R's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    3,976
    Thanks
    507
    Thanked:        799
    Karma Level
    609

    Default

    I take it that you have updated the domain's MX records to point at your server?

  3. #3
    DF Jedi TriBot's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Yorkshire
    Posts
    3,000
    Thanks
    181
    Thanked:        143
    Karma Level
    477

    Default Re: Server email problem

    Have you set a default catch all mail recipient, the 550 error can mean that there is nothing of that address at the recipient end..!

  4. #4
    DF Jedi theodotcom's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    London
    Posts
    2,304
    Thanks
    242
    Thanked:        153
    Karma Level
    423

    Default Re: Server email problem

    Quote Originally Posted by ZX7R View Post
    I take it that you have updated the domain's MX records to point at your server?
    Yes, that has been set and is fine.

    Quote Originally Posted by crashtestmac View Post
    Have you set a default catch all mail recipient, the 550 error can mean that there is nothing of that address at the recipient end..!
    But if there is nothing of that address why does it let me send email from it?

    Tried it now but still didnt make a difference.

  5. #5
    DF Jedi theodotcom's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    London
    Posts
    2,304
    Thanks
    242
    Thanked:        153
    Karma Level
    423

    Default Re: Server email problem

    crashtestmac its started working now. I was too quick to post saying its not working

    Thanks again for the help

Similar Threads

  1. [HELP] Help setting up DNS and email server on xpenology
    By MrTeajunkie in forum Web Hosting & Domain Names
    Replies: 5
    Last Post: 19th October 2014, 02:39 PM
  2. [HELP] Can I retrieve copy of email from server?
    By burner1 in forum PC Software
    Replies: 3
    Last Post: 17th December 2011, 10:09 PM
  3. O2 email server down?
    By Simate in forum Internet Connections & VPNs
    Replies: 1
    Last Post: 1st July 2009, 05:57 PM
  4. Running own email server
    By Gunnzie in forum Internet Connections & VPNs
    Replies: 8
    Last Post: 9th November 2005, 11:32 AM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •