Close

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Banned BigBrand's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK.
    Posts
    5,150
    Thanks
    1,817
    Thanked:        2,061
    Karma Level
    0

    Default Can you run a SkyHD box without a Sat Feed

    But with an On Demand Wireless connector and a Freesat Ariel?

  2. #2
    DF VIP Member
    Nibb's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Cymru
    Posts
    16,787
    Thanks
    559
    Thanked:        1,133
    Karma Level
    2120

    Default Re: Can you run a SkyHD box without a Sat Feed

    No = thread locked!!
    "Where you are is what you eat. When I'm in London I'll have beans on toast for lunch. On holiday — what? Tapas? Go on then I'll have a bit. You eat whatevers in that area"
    Karl Pilkington

    2 Thanks given to Nibb

    BigBrand (23rd March 2014), Golly gosh (28th June 2014) 


Similar Threads

  1. [HELP] Ps3 and SkyHD
    By TIN CAN in forum Sony Consoles
    Replies: 9
    Last Post: 24th November 2009, 10:07 AM
  2. SkyHD magic eye
    By krooks in forum Digital Satellite TV
    Replies: 5
    Last Post: 10th July 2009, 11:20 AM
  3. skyHD - Do i need another LNB?
    By N3R0 in forum Digital Satellite TV
    Replies: 13
    Last Post: 31st March 2008, 06:59 PM
  4. I'm after SkyHD
    By EvilBoB in forum Home Audio/Video, Electronic Toys & Gadgets
    Replies: 8
    Last Post: 23rd July 2007, 02:25 PM
  5. Does Broadband feed GTEE digital feed.
    By DaveTheBlue in forum Digital & Cable TV
    Replies: 3
    Last Post: 7th May 2003, 12:41 AM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •