Close

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    DF Rookie rocket3david's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Liverpool, Uni
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Help Skybox F5, No signal

    About 3 weeks ago my skybox F5 gave the display No Signal, thinking that this was due to my server sub having expired i bought a new sub from a different server, after loading the new server data it still says, No Signal, the new server provider advised that its an issue with the channels ,Its at this point that i am completely out my comfort zone, i do`nt know what satallite is used for northwest UK or how to tune the box to it,it says in sat list Bskyb France !,i have no favourites list or channel, would be grateful for any help or advice the forum might give in resolving these issue,many thanks to one and all at the forum,Dave.

  2. #2
    DF PwNagE Mobileman's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    No.1 The Toon
    Posts
    6,440
    Thanks
    1,625
    Thanked:        1,050
    Karma Level
    725

    Default Re: Skybox F5, No signal

    i see your still not very good a reading the advice given to you from last post made, bye bye on its way id guess

  3. #3
    DF PiMP Copex's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    the net
    Posts
    448
    Thanks
    38
    Thanked:        78
    Karma Level
    291

    Default Re: Skybox F5, No signal

    ring $ky :-)

  4. #4
    DF Jedi TAR's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    My home
    Posts
    2,417
    Thanks
    287
    Thanked:        240
    Karma Level
    347

    Default Re: Skybox F5, No signal

    I remember reading something about a red button and a flagpole...... I'll have a look for a link.
    TAR seems to be a decent bloke!

    Thanks to TAR

    Mickey (18th May 2014) 


  5. #5
    DF General DogsBody
    Mickey's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Digital Forums
    Posts
    17,849
    Thanks
    2,506
    Thanked:        2,710
    Karma Level
    1360

    Default Re: Skybox F5, No signal

    Welcome to Digital Forums. Forum etiquette is quite high on the list here, like in real life you treat others with respect and you equally get it back. Contributing to the threads with good constructive posts gets you noticed for all the good reasons. with time your post count will go up and you will have full use of the forum. This has been put in place to stop Spammers,Leechers and generally 1 post users that want something for nothing, they try and get it and go.

    Digital forums has been going years and has a large fan base. some actually pay for the privilege and they get bonuses over non sub people. With time you will build up friends and likewise you will be seen here as someone that can contribute to the DF Community.
    Enjoy your stay
    [Only registered and activated users can see links. ]

Similar Threads

  1. skybox and sky eye
    By flexylexy in forum Digital Satellite TV
    Replies: 5
    Last Post: 9th March 2015, 03:35 PM
  2. skybox f5s
    By Vince29 in forum Introduce Yourself (New Members)
    Replies: 4
    Last Post: 7th July 2014, 04:09 PM
  3. [HELP] Skybox
    By carlharro in forum Digital & Cable TV
    Replies: 4
    Last Post: 19th December 2013, 02:54 PM
  4. Skybox signal troubles in Spain
    By FireBlade in forum Digital Satellite TV
    Replies: 7
    Last Post: 26th September 2007, 07:41 PM
  5. Audio Signal lags Video Signal
    By ALMADHI in forum Digital Satellite TV
    Replies: 2
    Last Post: 8th April 2005, 05:02 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •