Close

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    DF PiMP Itsme's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Russia
    Posts
    327
    Thanks
    23
    Thanked:        31
    Karma Level
    217

    Default need help for script

    im fed up of having to come down at night and switch the internet off because the kids are still on their phones at 2 am in the morning on a school nite.

    Is there anway I could have a script that would turn my wifi off at a certain time or is this not possible ?
    I know I can put the router etc on a timed plug but that would affect me watching films in bed

    Any ideas - any at all.

    I don't want to cut their access to the net - just kick them off at a reasonable time.I have a smart phone but for some reason im unable to log into my router though the ip address so I cant do it that way so end up getting out of bed and turning the whole thing off at the plug.

  2. #2
    DF PlaYa Rhinoz's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    uk
    Posts
    970
    Thanks
    498
    Thanked:        390
    Karma Level
    162

    Default Re: need help for script

    Do you have an old router, you could set that up to your existing router with a timer plug and they only get access to that router which would turn off at a reasonable time.

  3. #3
    DF PlaYa Hippie on hill's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Nottingham UK
    Posts
    769
    Thanks
    127
    Thanked:        166
    Karma Level
    273

    Default Re: need help for script

    If it's a "super"hub you can set timed access rules in the ip filtering settings page.

  4. #4
    DF Jedi consoles's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Way out there
    Posts
    2,832
    Thanks
    383
    Thanked:        962
    Karma Level
    392

    Default Re: need help for script

    most half decent routers have mac filtering and you can set on/off times for that mac

  5. #5
    DF PiMP Itsme's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Russia
    Posts
    327
    Thanks
    23
    Thanked:        31
    Karma Level
    217

    Default Re: need help for script

    cheers and no I don't have a super hub but im supposed to get one this Monday as im upgrading virgin media to the big daddy package.
    Hopefully this will allow me to set times.
    Thanks a lot for replies

  6. #6
    DF PlaYa Rhinoz's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    uk
    Posts
    970
    Thanks
    498
    Thanked:        390
    Karma Level
    162

    Default Re: need help for script

    Some routers have a limit on the amount of mac addresses you can have set times for which means you may end up not having enough slots to cover phones, tablets, netbooks , laptops, desktops and even e-readers that they could use to access the web.

    Hence my recommendation for using an old router on a timer.

  7. #7
    DF PlaYa grrrd's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    portsmouth
    Posts
    902
    Thanks
    332
    Thanked:        271
    Karma Level
    237

    Default Re: need help for script

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Super hub seems to have quite a lot of access controls available.

Similar Threads

  1. Php Script Help
    By theodotcom in forum Website Coding & Graphics
    Replies: 11
    Last Post: 2nd February 2009, 10:48 AM
  2. PHP script
    By Mr Happy in forum Website Coding & Graphics
    Replies: 4
    Last Post: 6th August 2006, 12:36 PM
  3. Looking for PHP Script
    By The Toker in forum Website Coding & Graphics
    Replies: 0
    Last Post: 3rd March 2005, 11:32 AM
  4. Cgi Script Help
    By whoyou in forum Website Coding & Graphics
    Replies: 6
    Last Post: 10th February 2004, 05:48 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •