Close

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Thread: Sky+ or HD Box

  1. #1
    DF VIP Member Rick Sanchez's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Shoney's
    Posts
    3,911
    Thanks
    1,343
    Thanked:        394
    Karma Level
    371

    Wanted Sky+ or HD Box

    Hi Guys,

    My Mum needs a new Sky box. Has anyone got any spare? If so how much?

    Please note: this is posted in accordance with the section rules at: Thursday 15th 2015 18:12 meaning non VIP's are not permitted to purchase or make an offer until 24 hours after this time. Full section rules can be found [Only registered and activated users can see links. ] please read before posting.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    DF Members Receive 25% Off Our Web Hosting Plans. - PM For More Info. - Authorised By Admin.

  2. #2
    DF Super Moderator MrTeajunkie's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Devon
    Posts
    4,945
    Thanks
    2,206
    Thanked:        2,373
    Karma Level
    609

    Default Re: Sky+ or HD Box

    I have a sky+ hd box here with no hdd if you want it it yours.

    edit : may have binned it will have to check the loft.
    Instagram and twitter @mrteajunkie.
    I make mugs, keyrings, coasters, T-shirt’s and decals.

  3. #3
    Banned BigBrand's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK.
    Posts
    5,150
    Thanks
    1,817
    Thanked:        2,061
    Karma Level
    0

    Default Re: Sky+ or HD Box

    As a back up I have a spare HD box, presumed with standard HD in it. A good few years old. Just pay postage for it.

  4. #4
    DF VIP Member Rick Sanchez's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Shoney's
    Posts
    3,911
    Thanks
    1,343
    Thanked:        394
    Karma Level
    371

    Default Re: Sky+ or HD Box

    Quote Originally Posted by Teajunkie View Post
    I have a sky+ hd box here with no hdd if you want it it yours.

    edit : may have binned it will have to check the loft.
    Quote Originally Posted by BigBrand View Post
    As a back up I have a spare HD box, presumed with standard HD in it. A good few years old. Just pay postage for it.
    This is why I love df! Thanks guys, I really appreciate this!

    Can I be cheeky and ask for the newer one?
    [Only registered and activated users can see links. ]
    DF Members Receive 25% Off Our Web Hosting Plans. - PM For More Info. - Authorised By Admin.

  5. #5
    Banned BigBrand's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK.
    Posts
    5,150
    Thanks
    1,817
    Thanked:        2,061
    Karma Level
    0

    Default Re: Sky+ or HD Box

    No worries, let let me know if you need mine.

  6. #6
    DF Super Moderator MrTeajunkie's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Devon
    Posts
    4,945
    Thanks
    2,206
    Thanked:        2,373
    Karma Level
    609

    Default Re: Sky+ or HD Box

    I will have a look in the loft in a bit for you buddy.
    its only approx 12 months old as we had a new box with built in wifi installed when we moved in where we are now.
    Instagram and twitter @mrteajunkie.
    I make mugs, keyrings, coasters, T-shirt’s and decals.

  7. #7
    DF VIP Member Rick Sanchez's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Shoney's
    Posts
    3,911
    Thanks
    1,343
    Thanked:        394
    Karma Level
    371

    Default Re: Sky+ or HD Box

    How old is yours BigBrand?
    [Only registered and activated users can see links. ]
    DF Members Receive 25% Off Our Web Hosting Plans. - PM For More Info. - Authorised By Admin.

  8. #8
    DF Super Moderator MrTeajunkie's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Devon
    Posts
    4,945
    Thanks
    2,206
    Thanked:        2,373
    Karma Level
    609

    Default Re: Sky+ or HD Box

    Yep still got it buddy,

    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    A little scratched on top from being in the loft with other old tech but all complete apart from hdd.
    Instagram and twitter @mrteajunkie.
    I make mugs, keyrings, coasters, T-shirt’s and decals.

    Thanks to MrTeajunkie

    Rick Sanchez (16th January 2015) 


  9. #9
    DF VIP Member Rick Sanchez's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Shoney's
    Posts
    3,911
    Thanks
    1,343
    Thanked:        394
    Karma Level
    371

    Default Re: Sky+ or HD Box

    Awesome. Can you tell me the model number please mate
    [Only registered and activated users can see links. ]
    DF Members Receive 25% Off Our Web Hosting Plans. - PM For More Info. - Authorised By Admin.

  10. #10
    DF PlaYa big3card's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    walsall
    Posts
    504
    Thanks
    64
    Thanked:        69
    Karma Level
    178

    Default Re: Sky+ or HD Box

    Ive got one also with no hdd but the remote is there .. if you need

  11. #11
    Banned BigBrand's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK.
    Posts
    5,150
    Thanks
    1,817
    Thanked:        2,061
    Karma Level
    0

    Default Re: Sky+ or HD Box

    Quote Originally Posted by hilljd00 View Post
    How old is yours BigBrand?
    I've had it in the cupboard for a good 18 months, and think it was in use for a good year or two, so I'd hazard a guess at 3 years maybe over. Can grab serials etc if needed.

  12. #12
    DF Super Moderator MrTeajunkie's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Devon
    Posts
    4,945
    Thanks
    2,206
    Thanked:        2,373
    Karma Level
    609

    Default Re: Sky+ or HD Box

    Amstrad DRX890 no remote though with mine sorry buddy.
    you close to me I'm just off j28 so you can come get it if you want.
    (If you are close enough)
    Instagram and twitter @mrteajunkie.
    I make mugs, keyrings, coasters, T-shirt’s and decals.

  13. #13
    DF VIP Member
    Realist's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    5,460
    Thanks
    232
    Thanked:        785
    Karma Level
    708

    Default Re: Sky+ or HD Box

    I have loads here bud and I can supply a new power lead, remote and HD lead.

    All you need to do is cover postage and when you get it put in your original card in and call Sky to pair it and add the recordings on.

    Regards
    Life’s To Short To Argue - I say As I Get Up Off The Floor After The Misses Wacks Me With A frying Pan.

    6 Thanks given to Realist

    akimba (16th January 2015), BigBrand (16th January 2015), chesser (16th January 2015), DejaVu (16th January 2015), mc.dodd (16th January 2015), MrTeajunkie (15th January 2015) 


  14. #14
    DF VIP Member Rick Sanchez's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Shoney's
    Posts
    3,911
    Thanks
    1,343
    Thanked:        394
    Karma Level
    371

    Default Re: Sky+ or HD Box

    One of the latest versions Realist?

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
    [Only registered and activated users can see links. ]
    DF Members Receive 25% Off Our Web Hosting Plans. - PM For More Info. - Authorised By Admin.

  15. #15
    DF VIP Member
    Realist's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    5,460
    Thanks
    232
    Thanked:        785
    Karma Level
    708

    Default Re: Sky+ or HD Box

    Your not going to get a wifi bud but a PVR5 yes.
    Life’s To Short To Argue - I say As I Get Up Off The Floor After The Misses Wacks Me With A frying Pan.

  16. #16
    DF VIP Member Rick Sanchez's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Shoney's
    Posts
    3,911
    Thanks
    1,343
    Thanked:        394
    Karma Level
    371

    Default Re: Sky+ or HD Box

    What is the WiFi feature for?

    I can buy a Wifi dongle though can't I?
    [Only registered and activated users can see links. ]
    DF Members Receive 25% Off Our Web Hosting Plans. - PM For More Info. - Authorised By Admin.

  17. #17
    Banned BigBrand's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK.
    Posts
    5,150
    Thanks
    1,817
    Thanked:        2,061
    Karma Level
    0

    Default Re: Sky+ or HD Box

    Wifi is to connect to your Router/Hub for Ondemand content. Downloading, TV Series downloads & Catchup.

    You can't buy a dongle as such but you can buy one of these:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Thanks to BigBrand

    Rick Sanchez (16th January 2015) 


  18. #18
    DF Jedi akimba's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    UK
    Posts
    3,019
    Thanks
    1,152
    Thanked:        836
    Karma Level
    336

    Default Re: Sky+ or HD Box

    Quote Originally Posted by Realist View Post
    I have loads here bud and I can supply a new power lead, remote and HD lead.
    All you need to do is cover postage and when you get it put in your original card in and call Sky to pair it and add the recordings on.
    Regards
    Grrr mine died recently so bought one off ebay for £60 :-(

  19. #19
    DF Super Moderator
    DejaVu's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Suffolk
    Posts
    9,133
    Thanks
    1,863
    Thanked:        4,066
    Karma Level
    990

    Default Re: Sky+ or HD Box

    ...and thats why we come here day after day. Some real DF spirit in here!


  20. #20
    DF Jedi akimba's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    UK
    Posts
    3,019
    Thanks
    1,152
    Thanked:        836
    Karma Level
    336

    Default Re: Sky+ or HD Box

    Quote Originally Posted by DejaVu View Post
    ...and thats why we come here day after day. Some real DF spirit in here!
    Yeah good spirit but still wouldn't have asked Realist for a free Sky Box ;-)

Page 1 of 2 12 LastLast

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •