Close

Results 1 to 3 of 3

Thread: binatone s500

  1. #1
    DF Rookie boroged's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked:        0
    Karma Level
    0

    Default binatone s500

    Hi Guys
    I havea Binatone s500 sat nav but would like to put tom tom or igo on a sd card and use that instead prefer to put all info on to the card put it in and load it any help please

    Thanks in advance
    Ged

  2. #2
    DF Jedi Lou_smorals's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    UK
    Posts
    2,373
    Thanks
    769
    Thanked:        622
    Karma Level
    433

    Default Re: binatone s500

    Hi
    Wow, great intro post m8, did you even open the welcome PM u got before going to full on leech mode.
    BYE

  3. #3
    DF General DogsBody
    Mickey's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Digital Forums
    Posts
    17,775
    Thanks
    2,441
    Thanked:        2,673
    Karma Level
    1352

    Default Re: binatone s500

    Google is your friend

    Why not try it

    Welcome to Df and all that. Hope you like the forums
    [Only registered and activated users can see links. ]

Similar Threads

  1. Binatone DVR505
    By Andrew S in forum GPS / SatNav / Dashcam
    Replies: 5
    Last Post: 2nd May 2017, 07:53 PM
  2. [HELP] Homesurf 7 (binatone)
    By choccy1 in forum Android Phones & Tablets
    Replies: 1
    Last Post: 4th May 2011, 07:15 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 6th June 2007, 09:51 PM
  4. Replies: 58
    Last Post: 3rd August 2004, 12:18 AM
  5. Binatone ADSL Help
    By 1stevans in forum PC Problems
    Replies: 2
    Last Post: 6th April 2004, 02:55 PM

Social Networking Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •